Ingredients per la massa.

Pes | Unit. | Ingredient |
---|---|---|
500 | grs. | Farina |
25 | grs. | Sucre |
10 | grs. | Sal |
250 | grs. | Aigua |
20 | grs. | Llevat |
Amassar.
Amassarem tots els ingrediens. Si fem servir la amassadora ho farem amb l'espiral
Repossar en bloc uns 30 minuts.
Com tots els repossar depen de la temperatura ambien. Mentre reposa preopararem la mantega.
Prepararem la mantega, feun una placa de uns 30 cms. per 20 cms.
Despres guardarem la mantega dins de la nevera.
Reposar uns 10 minuts.
El temps sempre es rel·latiu, depen de molts factors, pero les porcions s'han de afluixar.
Untarem la taula de treball amb oli.

Amb el curror la extendrem fins que faci uns 40 cms. d'amplada per uns 30 cms. d'alçada.
Hi posarem el yard.
Cubrirem la superfici amb una capa de yard, aproximadament, 25 grs per ensaimada.
Tensarem la peça tot el que es pugui.
Tindrem un tel prim que l'erotllarem.
Si la farcim ara es el moment.
Possarem el farcit a la part superios de la massa i enrotllem.
Deixarem reposar els rotlles durant uns 20 minuts..
Duran aquets minuts anirem estiran a massa per allargarla i la possarem a sobre de plàteres engraixades amb yard
Deixarem reposar els rotlles durant uns 20 minuts..
Duran aquets minuts anirem estiran a massa per allargarla i la possarem a sobre de plàteres engraixades amb yard